Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Backlinks kopen Online? Zoek je links voor jou website? Wij hebben diverse linkbuilding pakketten voor iedere niche. Vraag ons meer info!

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website.

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing.
Een professionele linkbuilder kan die taak van jou overnemen. Vraag een linkbuilding gesprek aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Linkbuilding bestellen gezocht? Informeer naar de mogelijkheden van Linkbuilding Vlaanderen.

Linkbuilding is een vorm van marketing die de laatste jaren steeds populairder wordt. De reden hiervoor is dat het u echt kan helpen om in de top tien van zoekposities voor een bepaalde zoekterm te komen. Veel mensen zijn zich nog steeds niet bewust van de voordelen die linkbuilding voor uw bedrijf kan opleveren. Hoe meer verkeer u naar uw site ontvangt, hoe groter de kans dat u verkopen maakt en hoe meer geld u verdient en daarom wordt linkbuilding nog steeds gezien als iets dat door alle online bedrijven moet worden gedaan.

Linkbuilding is gewoon het proces van het maken van links vanaf andere websites om uw eigen site te promoten. Om dit met succes te kunnen doen, moet u een soort strategie hebben. De reden dat u dit zou willen doen, is omdat als u willekeurig links zou maken, u uiteindelijk veel tijd en moeite zou verspillen. Er zijn bepaalde methoden die kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw linkbuilding-campagne haalt. Het eerste dat een professioneel SEO-bedrijf zou doen, is uw website analyseren en zien welk type inhoud deze bevat. Als u veel dubbele inhoud heeft, worden uw links waarschijnlijk genegeerd door zoekmachines en zullen uw inspanningen voor het optimaliseren van zoekmachines zinloos zijn.

Een ander ding waar u aan moet denken, is SEO optimalisatie. Linkbuilding is geweldig en zo, maar als u niet het juiste zoekwoordonderzoek doet, kunt u het misschien niet effectief gebruiken. Veel zoekmachines zullen websites bestraffen omdat ze dezelfde trefwoordzinnen op hun webpagina’s hebben. Dit betekent dat als u een link bouwt vanaf een website met een hoge paginarangschikking, de kans groter is dat uw link op de zoekmachinepagina’s terechtkomt, wat uw website op verschillende manieren zal helpen